Portfolio

Hier vindt u een selectie van de opdrachten die ik heb gemaakt, waarbij vooral concepting centraal staat. Als u op de opdracht klikt kunt u meer lezen over het achterliggende concept en de uitwerking.
Cross Media Campagne IklasCasa

iklascasa Team project November 2008
Opdracht Ontwikkel een cross media campagne voor IklasCasa.
Klik hier voor het concept en de uitwerking.

Vuurwerkcampagne SIRE

sire Duo opdracht Januari 2008
Opdracht Kies een SIRE campagne uit die volgens jou niet meer werkt. Waarom werkt het concept niet meer? Verzin daarna een nieuw concept die volgens jou wel doeltreffend is. Klik hier voor de uitwerking en de visuals.

'T zal mij een zorg zijn!

hetzalmijeenzorgzijn Duo project Oktober 2007
Opdracht In samenwerking met De Digitale School en De Nederlandse Vereniging voor Leraren Maatschappijleer (NVLM) gaat Kennisnet een online magazine uitbrengen over 'onze maatschappij'. Ontwikkel hiervoor een communicatie-
strategie, een conceptvoorstel en werk de demo uit.
Klik hier voor het concept en de demo.

IAMsterdam

Individeel project Juni 2007
Iamsterdam Opdracht Voor de lancering van het mijn Amsterdam-platform vraagt Amsterdam Partners een demo of een interactief media product/service te ontwikkelen. Het doel van het product is de doelgroep ervan te overtuigen dat dit "deel" van Amsterdam de stad maakt tot wat hij is. Klik hier voor het concept.

Bertolli

Bertolli Duo project Februari 2007
Opdracht Bertolli wil een crossmedia campagne voor de Nederlandse markt, waarin de band met de bestaande doelgroep versterkt wordt en deze hierdoor meer producten van Bertolli gaan gebruiken.
Lees hier meer over de campagne: "Schat, vanavond is het jouw beurt!"

Kijkwijzer

Individueel project Januari 2007
Kijkwijzer Opdracht Visual Thinking - Ontwerp een pictogrammenset. De afzonderlijke pictogrammen moeten 'werken' (begrijpelijk zijn). De set als geheel moet een eenheid vormen (stijl en vormgeving).
Klik hier voor de uitwerking.

Artis

Team project November 2006
Artis Opdracht Het ontwikkelen van een product of service die de inhoudelijke en educatieve informatievoorziening van het aquarium actueel, interactief en attractief maakt en hierbij in te spelen op bestaande problemen waar Artis Aquarium mee kampt.
Klik hier voor het concept.