IklasCasa

Opdracht
IklasCasa Bedenk een cross mediale guerilla campagne voor IklasCasa die ervoor zal zorgen dat er meer traffic gegenereerd zal worden op de site. Daarnaast moet de merkbeleving (guerilla campagne) worden versterkt. Ook moet de website beter vindbaar worden. IklasCasa is een organisatie waar mensen met een lichamelijke beperking hun aangepaste woningen (in vakantietijd) kunnen ruilen.
Doelgroep
De algemene doelgroep van IklasCasa bestaat uit mensen met een lichamelijke handicap die een aangepaste woning hebben, zoeken of aanbieden voor een vakantie in het buitenland. Voor dit concept is gekozen voor een specifieke doelgroep, namelijk jongeren van 20 tot 35 jaar. Deze doelgroep is levenslustig en wil van alles ondernemen en beleven.
Creatief concept
Mission_Impossible Het creatieve concept heeft als uitgangspunt Mission Impossible. Hier is voor gekozen omdat voor mensen met een lichamelijke beperking op vakantie gaan vaak onmogelijk lijkt. Met IklasCasa is alles mogelijk en je kunt de hele wereld ontdekken; Mission Impossible wordt Mission Possible.

Er wordt gebruik gemaakt van bekende hotspots in de wereld. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. de Eiffeltoren. Een heel bekende hotspot waar iedereen voor zijn gevoel wel eens geweest moet zijn! Hierdoor wordt zonder tekstuele uitleg duidelijk dat het betrekking heeft tot het buitenland en reizen.

Gebouwen
Visuals
De campagne bestaat uit; stickers, steigerdoeken, abri's, banners, de website, een televisieprogramma in samenwerking met BNN en een guerilla campagne. Hieronder is slechts een kleine selectie van de ontworpen visuals weergegeven.

Steigerdoek Eiffeltoren