Artis

Artis
De klant
Onze opdrachtgever is Natura Artis Magistra. Artis is een stichting met als hoofddoel: Educatie. Artis is de oudste dierentuin van Nederland, sinds 1838. Als doel hebben zij het verstrekken van informatie en educatie en tevens recreatie voor een breed publiek. Artis is momenteel bezig met een totale uitbreiding die in 2009 gerealiseerd moet zijn. Wij richten ons met ons project op het Artis Aquarium. In 1996 is het Artis Aquarium gerenoveerd en teruggebracht in de oude monumentale staat.
De doelgroep
Het publiek waar Artis zich op richt zijn algemeen publiek met kinderen, volwassenen en scholieren van het primair en secundair onderwijs. Met ons concept hebben wij gedacht aan alle doelgroepen.
Creatief concept
googlefish Een informatiescherm met touch-screen, gepositioneerd bij de mammoetbakken, waarop mensen informatie kunnen bekijken over de vissen die zich in de aquaria bevinden en het gebied waar deze vissen vandaan komen. Tevens is er een quiz toegevoegd om de opgedane kennis te testen. Bij de applicatie maken wij gebruik van Google Earth, dit omdat de mensen hierdoor een besef krijgen van de diversiteit aan vissen Artis in haar aquaria heeft, van over de hele wereld.
Demo
Klik hier om de DEMO te bekijken.

N.B. De demo versie is een lege versie, zonder tekst. Dit komt omdat de tekst via HTML ingeladen wordt. Hierdoor kan Artis de content zelf bepalen en is deze ook makkelijk aanpassen en up-to-date te houden.